Bëj një ndryshim! Bëhu vullnetar!

Twitter me ZOTIN përdoret në mënyrë aktive në shumë gjuhë në të gjithë botën. Ka shumë përkthime të librit. Vullnetarë nga shumë gjuhë dhe kombe punojnë në përkthimin e postimeve të mediave sociale, adresave të internetit, aplikacioneve, manualit dhe shumë materialeve të tjera. Ne jemi të mbështetur nga kaq shumë vullnetarë në të gjithë botën. Ata luajnë një rol jetësor për ne, sepse pa ndihmën dhe angazhimin e tyre puna jonë nuk do të ishte e mundur. Ne u jemi shumë mirënjohës secilit prej tyre.

Për t'u regjistruar si vullnetar, mjafton të dish anglisht dhe të kesh pak kohë të lirë. Ka shumë mënyra për të ndihmuar.

AMBASADORËT LOKALË
Pavarësisht nëse doni të filloni grupin tuaj të reflektimit të besimit, ose të promovoni Në Twitter me ZOTIN dhe Online me Shenjtërit në komunitetin tuaj lokal, ne kemi besim tek ju për përhapjen e Ungjillit!

EKIPI I PËRKTHIMIT
Na ndihmoni të përkthejmë dhe korrigjojmë tekste në gjuhën tuaj amtare. Të gjithë anëtarët e ekipit tonë kanë nevojë për një njohje të mirë të gjuhës angleze për të qenë në gjendje të punojnë së bashku.

EKIPI I MEDIAVE SOCIALE
Na ndihmoni të menaxhojmë mediat tona sociale në shumë gjuhë duke postuar, ndarë, angazhuar dhe arritur një audiencë në mbarë botën.

EKIPI I KOMUNIKIMIT
Na ndihmoni duke shkruar artikuj, duke krijuar dizajne të shkëlqyera grafike dhe duke redaktuar video.

Edhe ju mund të bëni një ndryshim të vërtetë duke frymëzuar të rinjtë në të gjithë botën! Bashkohuni me ekipin tonë ndërkombëtar. Plotësoni formularin [>Link to form]  ose dërgoni një email tek volunteers@tweetingwithgod.com duke ndarë me ne aftësitë dhe përvojën tuaj.

Pse ia vlen të bashkohesh me ekipin tonë?

Këtu janë dëshmitë e disa prej vullnetarëve tanë

 

"Vullnetarizmi për Në Twitter me ZOTIN për mua ishte fillimi i një marrëdhënie më të thellë me Hyjin. Meqenëse nisma përqendrohet drejtpërdrejt tek të rinjtë, më ndihmoi ta kuptoj më mirë besimin. Duke i ndihmuar të tjerët të gjejnë përgjigje për pyetjet e besimit, gjeta vendin tim në Kishë. ” - Jessika, Suedi.

"Kur u bashkova me ekipin e në Twitter me ZOTIN, u trondita nga energjia pozitive e pafund dhe atmosfera miqësore e krijuar nga secili dhe të gjithë kontribuesit e këtij projekti të mrekullueshëm. Është kënaqësi të punosh në këtë mjedis të mrekullueshëm dhe unë me të vërtetë mund ta përjetoj Shpirtin Shenjt në prekjen e tij. ” - Jan, Poloni.

"Ishte një takim i rastësishëm me Atë Michel Remery gjatë WYD që më çoi të dilja vullnetar te Në Twitter me ZOTIN. Dy vitet e fundit kam punuar rregullisht për projektin në korrigjimin dhe redaktimin e dokumenteve në gjuhën angleze. Kam fituar një ndjenjë përmbushjeje duke qenë në gjendje të kontribuoj simbolikisht në një projekt të madh që u afrohet të rinjve në të gjithë botën në çështjet e besimit dhe jetës. Puna me një ekip ndërkombëtar vullnetarësh është një vlerë e shtuar - nuk ndodh shpesh që dikush të punojë me kaq shumë njerëz nga e gjithë bota. " - Sharmini, Malajzi.