7.65 A mund të më ndihmojë besimi të arrij vërtetë të pamundurën?

More - #OnlineSaints

“Po ta kisha dhe fenë e plotë, me të cilën të mund t’u shndërroja vend maleve, por po të më mungonte dashuria s’do të isha asgjë!” (1 Kor 13:2). Këto fjalë të Biblës na tregojnë se me besim, është e mundur të bësh gjëra që mund të duken të pamundura në fillim. Marrëdhënia jonë me Zotin mund të na japë forcën për të kapërcyer vështirësitë dhe frikën, për të zbuluar talentet tona dhe për të arritur gjëra që as nuk mund t'i imagjinojmë.

Nënë Kabrini e përjetoi pikërisht këtë në jetën e saj. Ajo mbërriti si motër misionare në një vend të ri, larg shtëpisë dhe nuk e fliste gjuhën vendase. Por dashuria dhe besimi te Zoti u bënë burimi i punës së saj, e cila ndihmoi shumë njerëz në nevojë[>6.2] në disa vende të botës.

Për më shumë rreth këtyre shenjtërve, skanoni foton me aplikacionin Online me shenjtërit ose kliko:


Shën Frances Xavier Cabrini.

Nënë Kabrini tregon se nëse e përqafon ëndrrën e Zotit me dashuri, shërbim dhe përvujtëri, mund të bësh atë që duket e pamundur. Ndiq shembullin e saj dhe do të gjesh një besim të tillë.